Diensten

Dierenwinkel


Bij Dierenhotel Abdissenbosch vind u ook een kleine winkel met verschillende hond- en kat-benodigdheden. Hier verkopen we de merken ECOstyle en Petprofessionals, dit zijn de merken die wij zelf in de kennel gebruiken. Verder hebben wij ook scala van huidverzorgingsproducten, vlooienproducten en andere hond en kat benodigdheden, zoals halsbanden, riemen en divers speelgoed. In onze trimsalom kunt u uw hond (zelf) verzorgd.

Onze winkel is geopend van maandag t/m zaterdag van 8.00 - 12.00 uur en van 16.00 - 19.00uur

Onze klanten vertellen

  • Echte zorg! Je kat wordt hier goed maar vooral écht verzorgd, meer dan alleen voeren. Onze Bengaal kreeg hier de aandacht die hij van nature nodig heeft. Op facebook zagen wij tijdens onze vakantie foto's en video's voorbij komen van een zeer tevreden Boef!
    Familie Sluijsma
  • Totale ontzorging voor het baasje en verzorging voor de hond. Met veel vertrouwen brengen we onze hond twee maal per week, en soms iets vaker naar Dierenhotel Abdissenbosch. ook voor de vakantieweken gaat de hond naar het hotel. Hij komt iedere keer vrolijk en goed, gezond ogend weer terug. Net zo graag gaat hij overigens naar het dierenhotel, want telkens als we hem brengen, duurt het hem te lang voordat hij naar binnen mag.
    Kelly, Landgraaf