Dierenhotel Abdissenbosch

Dierenhotel Abdissenbosch

Dierenhotel Abdissenbosch in Landgraaf is al 40 jaar een betrouwbaar pension voor honden en katten. Persoonlijke aandacht voor uw hond of kat staat bij ons voorop. Iedere dag hebben we een paar contactmomenten met uw huisdier. De honden worden bij hun naam genoemd, gaan samen met onze medewerkers naar het buitenverblijf en worden indien nodig ook geborsteld. Indien uw hond langer dan 5 dagen bij ons verblijft, wordt hij als service gratis gewassen.

Katten verblijven gezamenlijk in een ruim binnenverblijf en buitenverblijf met boom, krabpalen en ligbedjes en voldoende kattenspeeltjes. Zo kunnen ze bij goed weer ook fijn buiten zijn en spelen. Raskatten zijn bij ons ook welkom en worden als ze klitvrij komen ook goed verzorgd weer afgegeven aan hun baasjes.

Keurmerk


Wij zijn aangesloten bij Dibevo: dé brancheorganisatie voor ondernemende huisdierenspecialisten en dragen het keurmerk van Dierbaar. Een Dierbaar-gecertificeerde ondernemer heeft bewezen de wettelijk vereiste basiskennis van gezelschapsdieren in huis te hebben. Maar daar blijft het niet bij. Het Dierbaar-keurmerk geeft ook aan dat onze kennis veel verder reikt dan de wettelijke eisen. Zo beschikken we over gespecialiseerde kennis van verschillende diergroepen, weten we alles over kwalitatieve huisvesting en dier­voeding, en zijn we in staat een gedegen advies te geven over diergeneesmiddelen en bestrijdingsmiddelen.
 Bovendien hebben we als Dierbaar-gecertificeerde ondernemer altijd een vaste relatie met een dierenarts om de gezondheid van uw huisdieren te waarborgen.

Jaarlijkse controle

Elk jaar controleert een Dierbaar-inspecteur of we nog steeds aan alle eisen voldoen. De inspecteur checkt of we de werkprotocollen in acht houden die garanderen dat dieren goede verzorging krijgen. Hij kijkt of de huisvesting van de dieren wel in orde is en hoe het staat met hygiëne in ons dierenhotel. En zo werkt de inspecteur stap voor stap een lange checklist af.

Onze klanten vertellen

  • Echte zorg! Je kat wordt hier goed maar vooral écht verzorgd, meer dan alleen voeren. Onze Bengaal kreeg hier de aandacht die hij van nature nodig heeft. Op facebook zagen wij tijdens onze vakantie foto's en video's voorbij komen van een zeer tevreden Boef!
    Familie Sluijsma
  • Totale ontzorging voor het baasje en verzorging voor de hond. Met veel vertrouwen brengen we onze hond twee maal per week, en soms iets vaker naar Dierenhotel Abdissenbosch. ook voor de vakantieweken gaat de hond naar het hotel. Hij komt iedere keer vrolijk en goed, gezond ogend weer terug. Net zo graag gaat hij overigens naar het dierenhotel, want telkens als we hem brengen, duurt het hem te lang voordat hij naar binnen mag.
    Kelly, Landgraaf