Reserveren Dierenhotel

Reserveren

Voor reserveringen kunt u onderstaand formulier invullen. Uw reservering is pas definitief als dit per e-mail aan u bevestigd is.
Als u uw huisdier voor 9.00 uur 's morgens weer ophaalt, wordt deze dag niet in rekening gebracht. Dit dient u dan wel al bij de reservering te vermelden.

In bepaalde periodes (hoogseizoen, de maanden juli en augustus en feestdagen) liggen de prijzen hoger. Informeer bij ons naar de dan geldende tarieven.

Houd u er rekening mee, dat u binnen 7 dagen na reserveren kosteloos kunt annuleren en dat daarna altijd kosten aan verbonden zijn, zie hiervoor ook de wettelijke voorwaarden en het reglement. Lees voor het invullen van het reserveringsformulier onze Huisregels en de Wettelijke Voorwaarden goed door.

Onze klanten vertellen

  • Echte zorg! Je kat wordt hier goed maar vooral écht verzorgd, meer dan alleen voeren. Onze Bengaal kreeg hier de aandacht die hij van nature nodig heeft. Op facebook zagen wij tijdens onze vakantie foto's en video's voorbij komen van een zeer tevreden Boef!
    Familie Sluijsma
  • Totale ontzorging voor het baasje en verzorging voor de hond. Met veel vertrouwen brengen we onze hond twee maal per week, en soms iets vaker naar Dierenhotel Abdissenbosch. ook voor de vakantieweken gaat de hond naar het hotel. Hij komt iedere keer vrolijk en goed, gezond ogend weer terug. Net zo graag gaat hij overigens naar het dierenhotel, want telkens als we hem brengen, duurt het hem te lang voordat hij naar binnen mag.
    Kelly, Landgraaf