Projecten

Playtime

reacties 0

Nora, Max en Joes

reacties 0

dodelijke hondenziekte bij Duitse grens

Vlak bij Venlo zijn twee vossen overleden die leden aan de besmettelijke hondenziekte, ook wel de ziekte van Carré genoemd.

reacties 0

Schema basisvaccinatie hond en titeren

Het vaccineren van honden en het wel of niet inzetten van een titerbepaling leidt regelmatig tot discussies tussen dierenpensionhouder, dierenarts en/of de klant. Het is daarom belangrijk om de feiten te kennen.

reacties 0

Jassen voor honden

Kijk en lees, waarom het voor somige honden of hondenrassen echt noodzakelijk is:

https://digidog.nl/hondenjas-onzin-toch-nuttig/

reacties 0

Pompoen voor je hond

Halloween is weer afgelopen. Wat te doen met de pompoen? Gooi het vruchtvlees vooral niet weg maar meng dit lekker door het voer van je hond. Pompoen is namelijk rijk aan vezels en bevat bèta caroteen, magnesium, kalium, ijzer, zink, vitamine A en vitamine C.

reacties 0

Pagina's

Onze klanten vertellen

  • Echte zorg! Je kat wordt hier goed maar vooral écht verzorgd, meer dan alleen voeren. Onze Bengaal kreeg hier de aandacht die hij van nature nodig heeft. Op facebook zagen wij tijdens onze vakantie foto's en video's voorbij komen van een zeer tevreden Boef!
    Familie Sluijsma
  • Totale ontzorging voor het baasje en verzorging voor de hond. Met veel vertrouwen brengen we onze hond twee maal per week, en soms iets vaker naar Dierenhotel Abdissenbosch. ook voor de vakantieweken gaat de hond naar het hotel. Hij komt iedere keer vrolijk en goed, gezond ogend weer terug. Net zo graag gaat hij overigens naar het dierenhotel, want telkens als we hem brengen, duurt het hem te lang voordat hij naar binnen mag.
    Kelly, Landgraaf