Openingstijden

Openingstijden

Dierenhotel Abdissenbosch is 365 dagen per jaar geopend voor de opvang van uw hond of kat.
Voor het halen en brengen van uw huisdier hanteren we wel openingstijden: maandag t/m zaterdag van 8:00-12:00 uur en van 16:00-19:00 uur. Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten voor het halen en brengen.

Eens komen kijken?


Tijdens de openingstijden, bent u van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. In drukke periodes (meestal de schoolvakanties) is dit helaas niet mogelijk, daar wij dan alle tijd dan aan de dieren moeten besteden. Onze gasten gaan bij ons uiteraard voor! Wilt u precies weten of het mogelijk om even te komen kijken, dan vragen wij u even contact op te nemen.

Onze klanten vertellen

  • Echte zorg! Je kat wordt hier goed maar vooral écht verzorgd, meer dan alleen voeren. Onze Bengaal kreeg hier de aandacht die hij van nature nodig heeft. Op facebook zagen wij tijdens onze vakantie foto's en video's voorbij komen van een zeer tevreden Boef!
    Familie Sluijsma
  • Totale ontzorging voor het baasje en verzorging voor de hond. Met veel vertrouwen brengen we onze hond twee maal per week, en soms iets vaker naar Dierenhotel Abdissenbosch. ook voor de vakantieweken gaat de hond naar het hotel. Hij komt iedere keer vrolijk en goed, gezond ogend weer terug. Net zo graag gaat hij overigens naar het dierenhotel, want telkens als we hem brengen, duurt het hem te lang voordat hij naar binnen mag.
    Kelly, Landgraaf