Trim- en Doe-het-zelf-hondenwassalon

Trimsalon


In onze trimsalon kunt u uw honden en katten laten borstelen, wassen, scheren en trimmen . Ook kunnen wij nagels knippen, oren schoonmaken en/of anaalklieren uitdrukken. Wij doen de vachtverzorging van alle soorten honden: korthaar, langhaar en ruwhaar en geven uw hond weer op zijn mooist en schoonst aan u terug. Ook honden die langer dan 5 dagen bij ons in pension verblijven worden als service gratis gewassen voordat ze weer naar hun baasjes gaan.

Voor meer informatie en/ of prijzen, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon. Voor de trimsalon werken we op afspraak.

Doe-het-zelfwassalon


U kunt bij ons ook zelf uw huisdier wassen, borstelen en föhnen. Alles wat u hiervoor nodig heeft, is aanwezig: diverse soorten shampoo, crèmespoeling, handdoeken, borstels en een speciale droger.
Het grote voordeel van bij ons wassen, is dat uw badkamer/keuken thuis schoon blijft en u geen last van rommel en rondvliegende haren heeft.

Het gebruik van onze wassalon kost € 15,50 per uur. Bent u langer dan een uur bezig komt er 2,75 per kwartier bij. Onze ervaring is dat u meestal bijna altijd binnen 1 uur helemaal klaar bent.

Onze klanten vertellen

  • Echte zorg! Je kat wordt hier goed maar vooral écht verzorgd, meer dan alleen voeren. Onze Bengaal kreeg hier de aandacht die hij van nature nodig heeft. Op facebook zagen wij tijdens onze vakantie foto's en video's voorbij komen van een zeer tevreden Boef!
    Familie Sluijsma
  • Totale ontzorging voor het baasje en verzorging voor de hond. Met veel vertrouwen brengen we onze hond twee maal per week, en soms iets vaker naar Dierenhotel Abdissenbosch. ook voor de vakantieweken gaat de hond naar het hotel. Hij komt iedere keer vrolijk en goed, gezond ogend weer terug. Net zo graag gaat hij overigens naar het dierenhotel, want telkens als we hem brengen, duurt het hem te lang voordat hij naar binnen mag.
    Kelly, Landgraaf