Keurmerk Stichting Dierbaar
Keurmerk Dierbaar

Vorige week hebben we controle gehad van Stichting Dierbaar en inmiddels al het bericht gehad, dat we weer één jaar het Keurmerk van de Stichting Dierbaar -al op rij van 17 jaar!!- mogen gebruiken.
Ze komen een keer peer jaar aangekondigd en ook onaangekondigd, wat ik zelf helemaal niet erg vind. Ook mensen die ons hotel willen bekijken, mogen zo in de openingtijden naar binnen komen en kijken, hoe het hier reilt en zeilt!

U begrijpt dat wij super blij en trost zijn dat we dat weer hebben behaald. Natuurlijk met de hulp van Nancy Hebels, Mandy Adriolo en ook van tijd tot tijd Kimberly Stegemann, dank je wel dames :-)

Onze klanten vertellen

  • Namens de baasjes en ik zelf natuurlijk ,krijg jij een dikke 10. Dit dierenhotel is zeker voor katten 5 sterren waard, prachtige ruimte met buitenverblijf, zeker voor stoere rakkers als ik. En ik kan het echt beoordelen, want ik verblijf hier regelmatig. Groetjes van Poema.
    Poema
  • Rocky is hier weer 2 weken wezen logeren en heeft het hier goed naar zijn zin. Lekker koel en goed verzorgd. We komen al jaren bij Els en haar collega's. Super tevreden. Ga zo door. P.s. wij kopen ook al jaren het voer bij het dierenhotel onze hond doet daar goed op.
    Sergio de Groot